Uutiset

Mökkireissu on lähinnä valju Vain elämää -mukaelmaa – uusi kotimainen alkaa tänään MTV3:lla

Mökkireissu

MTV3:n kotimainen uutuus Mökkireissu tarjoaa aika kankeaa realityä mökkeilystä. Ensimmäisten minuuttien jälkeen herää kysymys: katsonko Youtubesta kotivideota Maikkarin sijaan?

Ideana on, että kolme muusikkokaveria Kalle Lindroth, Elias Kaskinen ja Roope Salminen kutsuvat jokaisessa jaksossa kukin yhden suomalaisen eturivin artistin mukaansa vuorokauden mittaiselle mökkireissulle, aina eri mökille. Ensimmäisessä jaksossa vieraina ovat Anssi Kela, Anna Abreu ja Kasmir. Yhdessä joukko suuntaa Lindrothin suvun omistamalle mökille Vihtiin.

Heti alussa luvataan unohtumaton musiikin ja tarinoiden täyteinen viikonloppu. Ohjelma alkaa suuressa asuntoautossa sekavalta tuntuvalla sisäpiirijutustelulla. Katsoja jää ulkopuoliseksi.

Anssi Kela antaa sielun

Automatkalla Kela saa joukon fiilistelemään Nummela-biisin tahtiin ja esittelee muille lapsuutensa Vihtiä. Mökillä tehdään väkinäisesti hieman pihahommia.

Kela antaa sielun ensimmäiselle Mökkireissun jaksolle bossa nova tyylisellä iskelmäversiollaan Michael Jacksonin
Rock with you -kappaleesta. Se on tämän 45-minuuttisen kohokohta, tunnelma nousee kattoon.

Abreu on joukon pirteä väripilkku, joka pitää yllä hyvää tuulta. Vastakohtana Salminen syö tai velttoilee ja menee nukkumaan aikaisin. Lindroth pysyy särmänä mökki-isäntänä jakson loppuun asti, ja Kasmir ei petä seurueensa odotuksia hampurilaiskokkina.

Musiikki pelastaa paljon

Mökkireissu tarjoaa tempauksia, huumoria ja tarinoita muusikkovieraiden omista juurista. Tunnelma on kuitenkin vähän turhankin rento. Veltosta otteestaan huolimatta ohjelma saa myös nauramaan, ja hyvä musiikki pelastaa paljon. Muusikkovieraat hoitavat osansa ammattimaisesti.

Ensimmäinen jakso ei silti vakuuta, vaan muistuttaa lähinnä hävettävän valjua mukaelmaa Vain elämää -ohjelmasta.

MTV3 perjantaina 17.11. klo 20.00

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti