Uutiset

Nämä asiat muuttuvat, kun hotelleja avataan vähitellen kesän kuluessa – "Asiakkaita ei olisi saanut liikkeelle ilman ravintoloiden avaamista"

Suomalaiset hotellit ovat kärsineet asiakaskadosta, kun koronarajoitukset ovat saaneet ihmiset pysymään kotona. Hotelleja avataan pikku hiljaa kesän mittaan, mutta kaikki riippuu varaustilanteen kehittymisestä. Isoin huolenaihe on Helsinki, jossa puolet yöpyjistä on ollut aiempina vuosina ulkomaalaisia. Koronakesänä hotelleissa muuttuvat myös monet tutut käytännöt.
Ravintolapäällikkö Ulla Ainassaari-Vuorinen ja keittiöpäällikkö Petri Koivisto valmistelivat Holiday Club Tampereen kylpylän ravintolaa ensimmäiseen korona-ajan aamiaiseen maanantaina. Ruuat laitetaan asiakkaiden lautasille suojapleksin takana, ja itse saa hakea yksittäispakattuja tuotteita. Kylpylähotellin pitseria avautui jo maanantaina, ja Cotton-ravintola aukeaa 16. kesäkuuta. Kuva: SINI LUKKA

Suomalaiset hotellit ovat kärsineet asiakaskadosta, kun koronarajoitukset ovat saaneet ihmiset pysymään kotona. Hotelleja avataan pikku hiljaa kesän mittaan, mutta kaikki riippuu varaustilanteen kehittymisestä. Isoin huolenaihe on Helsinki, jossa puolet yöpyjistä on ollut aiempina vuosina ulkomaalaisia. Koronakesänä hotelleissa muuttuvat myös monet tutut käytännöt.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Forssan Lehden jutut.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti