Uutiset

Nashvillen ampuja yhä vapaana – poliisit etsivät tekijää lähialueen kouluista

Yhdysvaltain Tennesseessä etsitään yhä neljä ihmistä surmannutta miestä. Poliisin mukaan 29-vuotias tekijä hyökkäsi sunnuntaina paikallista aikaa Waffle House -ravintolaan. Tekijällä oli ampuma-aseenaan AR-15-mallinen kivääri.

Nashvillen poliisista kerrotaan, että tekijää on etsitty yön aikana muun muassa lähialueen kouluista. Kaikki esikaupungin koulut käydään läpi vielä uudelleen maanantaina ennen kuin ne aukeavat.

Reutersin mukaan Nashvillen poliisi ilmoitti Facebook-sivuillaan, että myös koulubussien pysäkeitä seurataan ja kouluihin ei maanantaina päästetä vierailijoita tai ulkopuolisia henkilöitä.

-Oppilaiden vanhemmat valitsevat aina viime kädessä, että lähettävätkö he lapsiaan kouluun, viranomaiset sanovat tiedotteessaan.

Mies hyökkäsi ravintolaan puolialastomana, pelkkään takkiin pukeutuneena. Mies ehti tappaa ja haavoittaa useita ennen kuin yksi ravintolan asiakkaista onnistui samaan tekijältä tämän aseen.

Tekijä pakeni ravintolasta. Poliisi löysi ravintolaan jääneen tekijän takin taskusta vielä kaksi täyttä kiväärin ammuslipasta.

Poliisi varoittaa, että tekijän olevan luultavasti yhä aseistautunut.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic