Uutiset

Nenäpäivä valtaa perjantaina koko kakkoskanavan – Rahaa kerätään nyt neljän erilaisen show'n voimin

Aiemmista vuosista poiketen Nenäpäivän ohjelma kasvaa kerta heitolla yhdestä show’sta koko illan mittaiseksi kavalkadiksi. Neljästä osasta muodostuva kokonaisuus sisältää huumoria, musiikkia ja videoita kehitysmaista.

Nenäpäivä yrittää tavoittaa näin mahdollisimman paljon ja monenlaista väkeä.

-Tarjoamme juuri tietyille yleisöille juuri sellaista tietoa ja viihdettä, joka toivottavasti osuu maaliin tarkemmin kuin koskaan, tuottaja Risto Vuorensola kertoo.

Jokaisessa show’ssa nähdään tuttuun tapaan myös videoita pakolaisleireiltä ja lapsityöläisten oloista. Tarkoitus ei silti ole rypeä vaikeissa asioissa, vaan mukana on vastapainoksi runsaasti huumoria.

Urheilua ja julkkiksia

Illan korkkaa Urheilushow, jonka juontaa Kaj Kunnas. Luvassa on tuttujen urheiluselostajien nenähenkistä kisailua sekä huippu-urheilijoiden tervehdyksiä.

Urheilushow perustuu siihen, että Suomessa on paljon urheilufaneja. Halusimme suunnata heille oman show’n. Urheilufaneissa on paljon miehiä ja miehiin ei aina iske kehitysmaateema.

Nenäshow’n juontaa Jarkko Tamminen tuttuja suomalaisia julkkiksia imitoiden.

Nenäshow’sta haluttiin tehdä ohjelma, jonka koko perhe voi katsoa yhdessä. Lapset, vaarit, mummot, äidit ja isät voivat kaikki kommentoida ja olla mukana.

Naisille omaa otetta

Siskonpedin naisilla maustettu Gaalashow on Vuorensolan mukaan suunnattu suomalaisille naisille, jotka reagoivat kehitysmaihin herkemmin.

Nenäpäivän ohjelmiston päättää nuorille aikuisille suunnattu Kakkashow, joka on YleX:n Jenni Poikeluksen ja Alma Hätösen sekä Arman Alizadin käsialaa. Se ei Vuorensolan mukaan ole tarkoitettu ihan heikkohermoisille.

Koko illan ajan otetaan luonnollisesti myös lahjoituksia vastaan. Viime vuonna Nenäpäivä-keräys tuotti komeat 2,8 miljoonaa euroa.

Nenäpäivä Show perjantaina 10.11. TV2:ssa ja Yle Areenassa klo 18.00–24.00

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti