Uutiset

Nordean konsernijohtaja Casper von Koskull eläkkeelle 2020 loppuun mennessä – hakuprosessi seuraajalle käynnistetty

Casper von Koskull tuli Nordeaan vuonna 2010 ja on toiminut Nordean konsernijohtajana lokakuusta 2015 lähtien. Arkistokuva. Kuva: Mauri Ratilainen
Casper von Koskull tuli Nordeaan vuonna 2010 ja on toiminut Nordean konsernijohtajana lokakuusta 2015 lähtien. Arkistokuva. Kuva: Mauri Ratilainen

Nordea tiedottaa, että sen konsernijohtaja Casper von Koskull on päättänyt jäädä eläkkeelle Nordea Bank Oyj:stä vuoden 2020 loppuun mennessä.

Nordea julkistaa asian ”markkinoilla olevien huhujen takia”.

Nordean hallitus on käynnistänyt seuraajan hakuprosessin.

Casper von Koskull tuli Nordeaan vuonna 2010 ja on toiminut Nordean konsernijohtajana lokakuusta 2015 lähtien. Ennen Nordeaa hän on työskennellyt useissa muissa pankeissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Hän on syntynyt 3. syyskuuta 1960 ja täyttää 60 vuotta vuonna 2020. Casper von Koskull on toivonut voivansa tuolloin siirtyä eläkkeelle pitkän ja intensiivisen pankkiuransa jälkeen.

– Haluamme edelleen parantaa asiakastyytyväisyyttä, lisätä tehokkuutta ja kasvattaa pankin liiketoimintaa. Haluamme myös varmistaa tehtävien siirron sujuvasti uudelle konsernijohtajalle siten, että hän pääsee jatkamaan pankin kehittämistä tulevaisuutta silmällä pitäen, Nordean konsernijohtaja Casper von Koskull ja hallituksen puheenjohtaja Torbjörn Magnusson sanovat yhteisessä lausunnossaan.

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni ja yksi Euroopan suurimmista pankeista.

Uusimmat

Fingerpori

comic