Uutiset

Norjan vyöryuhrien tunnistaminen jatkuu – Kuolonuhrien joukossa mies ja hänen kaksivuotias tyttärensä

Maanvyöry tapahtui Gjerdrumin kunnassa Oslon lähistöllä aikaisin keskiviikkoaamuna. Vyörymäalue on noin 700 metriä pitkä ja 300 metriä leveä. Kuva: EPA

Norjan maanvyörymäalueelta löydettyjen kuolonuhrien tunnistaminen jatkuu. Kuolleiden joukossa ovat muun muassa 40-vuotias mies ja hänen kaksivuotias tyttärensä.

Sunnuntaina alueelta löydettiin kolme uutta kuolonuhria. Yhteensä alueelta on nyt löydetty seitsemän kuollutta, joista viiden henkilöllisyys on vahvistettu.

Julkisuuteen on kerrottu lisäksi yli 50-vuotiaan naisen ja hänen 29-vuotiaan poikansa sekä perjantaina löydetyn 31-vuotiaan miehen henkilöllisyydet.

Kolme ihmistä on edelleen kateissa, mutta toivo heidän löytämisestä elossa oli hiipumassa sunnuntai-iltana.

Poliisin mukaan ei ole mahdotonta, että joku olisi kylmästä ilmasta huolimatta selvinnyt. Kadonneet ovat voineet selvitä elossa, jos talojen raunioihin on jäänyt ilmataskuja.

Tuhat evakuoitu varotoimena

Maanvyöry tapahtui Gjerdrumin kunnassa Oslon lähistöllä aikaisin keskiviikkoaamuna. Vyörymäalue on noin 700 metriä pitkä ja 300 metriä leveä.

Kymmenen ihmisen kerrotaan loukkaantuneen maanvyöryssä. Heistä yksi on loukkaantunut vakavasti. Kuolonuhreista ensimmäinen löydettiin perjantaina.

Lähialueelta on varotoimena evakuoitu noin tuhat asukasta.

Norjan kuningas Harald, kuningatar Sonja ja kruununprinssi Haakon vierailivat alueella sunnuntaina.

–  On vaikea löytää sanoja. Kyseessä on niin kauhea tapahtuma, kuningas kommentoi vierailun jälkeen.

Uusimmat

Fingerpori

comic