Uutiset

Nukahtanut nainen jätettiin yksin parkkeerattuun matkustajakoneeseen Kanadassa

Nainen pääsi lopulta ulos löydettyään taskulampun ja kiinnitettyään kenttähenkilökunnan huomion.
Air Canadan Boeing 787-7 Dreamliner -matkustajakone Frankfurtin lentoasemalla Saksassa elokuussa 2018. Kuvan kone ei tiettävästi liity tapaukseen. Kuva: MAURITZ ANTIN
Air Canadan Boeing 787-7 Dreamliner -matkustajakone Frankfurtin lentoasemalla Saksassa elokuussa 2018. Kuvan kone ei tiettävästi liity tapaukseen. Kuva: MAURITZ ANTIN

Air Canadan lentokoneessa matkustanut nainen nukahti matkustajakoneeseen ja herätessään hän huomasi jääneensä yksin pimeään koneeseen, kertoi BBC.

Tiffani Adams kertoo nukahtaneensa matkalla Quebecista Torontoon 9. kesäkuuta. Hän heräsi kylmyyteen. Hän oli yhä kiinni turvavöissään ja kone oli pimeä, typötyhjä ja se seisoi paikallaan.

Adams kertoi kokemuksen olleen ”kauhistuttava”. Hän sanoi kärsineensä ”jatkuvista painajaisista” tapahtuneen jälkeen.

Air Canada on vahvistanut tapahtuneen ja kertoo tutkivansa tapausta.

Adams onnistui soittamaan koneesta ystävättärelleen Deanna Dalelle, mutta hänen puhelimensa akku loppui alle minuutin päästä.

Dale soitti Toronton Pearsonin lentoasemalle ja kertoi heille, missä Adams oli.

Tapaus nousi julkisuuteen sen jälkeen kun Adamsin ystävä oli kertonut tapauksesta Air Canadan Facebook-sivuilla.

Taskulampulla huomiota

Koneessa ollut Adams löysi koneen ohjaamosta taskulampun, jonka avulla hän yritti kiinnittää kenttähenkilökunnan huomion. Hänet näki lopulta matkalaukkuja kuljettamassa ollut mies.

Mies oli järkyttynyt ja kysellyt, miten ihmeessä Adams oli jätetty yksin koneeseen.

Adams kertoi Air Canadan tarjonneen hänelle käyttöön loistoautoa ja hotellia, mutta hän oli kieltäytynyt haluten päästä palaamaan kotiin mahdollisimman nopeasti.

Hän sanoi Air Canadan edustajien soittaneen hänelle kahdesti kertoakseen tapauksen tutkimuksista ja pyytääkseen anteeksi.

Uusimmat

Fingerpori

comic