Uutiset

Nuori kuski hurjasteli poliisia pakoon 200 km/h

Poliisipartio oli valvomassa liikennettä valtatie 3:lla Tampereella Ikean kohdilla sunnuntaina klo 19.30 aikaan, kun partion ohitse ajoi silminnähden kovalla vauhdilla henkilöauto. Autolle mitattiin nopeudeksi 166 km/h. Sääksjärven liittymän kohdalla poliisipartio tavoitti auton ja laittoi hälytysvalot päälle. Henkilöauto ei reagoinut poliisin pysäytysmerkkiin vaan lähti selvästi kiihdyttämään karkuun. Pakenevan auton nopeus nousi pahimmillaan 200 kilometriin tunnissa.

Auto nousi Ideaparkin liittymästä tielle 130 kohti Valkeakoskea ja pakeneminen jatkui nopeuden ollessa noin 200 km/h. Saarioisten tehtaan kohdalla auto teki U-käännöksen ja lähti samaa tietä pitkin kohti Ideaparkia. Savontieltä auto kääntyi oikealle kohti Lempäälän seurakunnan leirikeskusta ja hieman ennen sitä oikealle metsätielle. Metsätie päättyi ympyrään, jonne auto jäi kiinni lumihankeen.

Auton kuljettaja oli 21-vuotias mies, joka oli yksin autossa. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin. Tekoa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, jonka johdosta mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic