Uutiset

Pääministeri Marin jo kolmannen kerran etätöihin mahdollisen koronavirusaltistuksen vuoksi

Hallituksen ministereistä myös perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru on ollut mahdollisen altistumisen vuoksi etätöissä maanantaista lähtien.
Pääministeri Sanna Marin työskentelee toistaiseksi virka-asunnossaan Kesärannassa. Kuva: Arttu Laitala
Pääministeri Sanna Marin työskentelee toistaiseksi virka-asunnossaan Kesärannassa. Kuva: Arttu Laitala

Pääministeri Sanna Marin (sd.) työskentelee torstaista alkaen toistaiseksi virka-asunnossaan Kesärannassa. Marin on etätöissä varotoimenpiteenä mahdollisen koronavirusaltistumisen seurauksena.

– Pääministeri jatkaa töitään normaalisti etäyhteyksien avulla osallistuen muun muassa hallituksen neuvotteluun sekä tänään torstaina 10. syyskuuta järjestettävään EU-maiden päämiesten videokokoukseen.

– Pääministeri testataan koronaviruksen varalta. Hän on oireeton ja voi hyvin, valtioneuvosto tiedotti.

Ilta-Sanomien mukaan Marin sai tiedon mahdollisesta altistumisestaan Koronavilkku-sovelluksen kautta.

Tämä on jo kolmas kerta, kun Sanna Marin siirtyy etätöihin.

Viimeksi Marin jäi etätöihin 18. elokuuta lievien hengitystieoireiden vuoksi. Marin oli etätyössä myös huhtikuussa, kun pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa työskennelleen henkilön lähipiirissä todettiin koronatartunta.

Hallituksen ministereistä myös perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) on etätöissä mahdollisen korona-altistuksen vuoksi.

Ministeriö tiedotti asiasta maanantaina, mutta ei ole vielä kertonut testin tulosta.

Keskustan kansanedustaja ja entinen tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen kertoi keskiviikkona saattaneensa altistua koronavirukselle Mikkelissä ja jäävänsä siksi karanteeniin.

– Kävin juuri testeissä ja olen karanteenissa negatiiviseen tulokseen asti. Vilkku ei vilku eikä oireita ole, Kosonen kirjoitti Twitteriin keskiviikkona.

Uusimmat

Fingerpori

comic