Uutiset

Päivätoiminnalle upouudet tilat

Kehitysvammaisten päivätoiminta joutui muuttamaan Humppilassa pikavauhtia uusiin tiloihin, kun Mäntyrinteen palvelukeskuksessa havaittiin kosteusvaurio. Väliajalla päivätoiminnassa käytiin Forssassa, mutta noin kuukausi sitten käyttöön saatiin upouudet tilat Nokan vanhalta sairaalalta Jokioisilta.
Humppilan päivätoiminnan lisäksi uusiin tiloihin tulivat myös Tammelan päivätoiminnan kävijät. Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän päivätoimintapalvelujen esimiehen Kaarina Heinämaa-Rosenbergin mukaan odotettavissa on asiakkaita myös Jokioisilta.
– Osalla on koulu päättymässä, he tulevat todennäköisesti seuraavaksi meille. Tällä hetkellä kävijöitä on 12, mutta tilaa on sen verran, että lisääkin mahtuu.
Kesäaikaan hulina tiloissa lisääntyy, kun koululaisten loma-ajan hoito järjestetään samoissa tiloissa.

Päivätoiminnan virallisia avajaisia juhlistettiin tiistaina. Avarat ja valoisat tilat herättivät avajaisvieraissa varauksetonta ihailua.
Lue lisää keskiviikon Forssan Lehdestä.

 

Tapio Tuomela

Karoliina Anttila (oik.) siirtyi päivätoiminnan uusiin tiloihin Humppilasta. Äiti Nina Anttilan mukaan siirrosta ei ole aiheutunut isompia ongelmia.

Päivätoiminnan uudeksi nimeksi valittiin 40 ehdotuksen joukosta Helmiina. Laatan on tehnyt lasi- ja keramiikkamuotoilun opiskelija Noora Rosenberg.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic