Uutiset

Pandataloon mahtuu vielä vaikka ensimmäisenä päivänä

Ähtärin eläinpuistossa on vielä toistaiseksi tilaa mennä katsomaan pandoja vaikka heti niiden ensimmäisenä yleisöpäivänä 17. helmikuuta, kertoo eläinpuiston väliaikainen toimitusjohtaja Kari Vainio.

Vainio ei arvioi tarkkoja lukuja, mutta hänen mukaansa lipunmyynti pandakatsomoon on sujunut ennakkomyynnissä jo mukavasti.

Tästä lähtien markkinointia tehostetaan entisestään. Eläinpuisto kertoi tiistaina, että pandapariskunta lennätetään Suomeen Helsinki-Vantaalle 18. päivä tammikuuta.

-Nyt kun pandojen Suomeen tulon päivämäärä varmistui, niin lisäämme markkinointia. Tähän saakka on joutunut vielä vähän seurailemaan, että meneekö kaikki tältä osin niin kuin on suunniteltu.

-Pandojen ensimmäinen yleisöviikko Ähtärissä helmikuussa on eteläisen Suomen koulujen talvilomaviikko, joten odotamme siitä heti tosi suosittua, Vainio jatkaa.

Pandataloon myydään suurimmaksi osaksi aikaikkunan sisältäviä pääsylippuja, joissa sisäänpääsy on täsmätty tunnin välille. Näin yritetään välttyä pitkiltä jonotusajoilta.

Vainio kertoo, että jatkossa pandataloon tullaan myymään jonkin verran myös niin sanottuja fast track -lippuja ilman aikaikkunaa ja hieman kalliimmalla hinnalla.

-Niitä on kuitenkin vain rajoitettu määrä.

Pandatalo on mitoitettu kerrallaan 500 katsojalle.

Aikaikkunan sisältävä lippu pandataloon maksaa lasten 16 eurosta aikuisten 30 euroon.

VR tiedotti tiistaina lisäävänsä 12 uutta viikoittaista junavuoroa Vilppulan ja Seinäjoen välille maaliskuusta alkaen. Tampereelta pääsee näin suoralla junayhteydellä Ähtärin eläinpuistoon.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic