Uutiset

Pankkiryöstön yritys johti rankkaan tulitukseen ja panttivankitilanteeseen Brasiliassa – 14 kuoli, joukossa 6 panttivankia

Poliisin ja pankkiautomaattien räjäyttämistä yrittäneen jengin välinen ampumavälikohtaus sattui Koillis-Brasiliassa.
Koillis-Brasiliassa sattuneessa poliisin ja pankkiryöstöä yrittäneen jengin välisessä yhteenotossa kuoli kuusi panttivankia.

Kaikkiaan neljätoista ihmistä on kuollut poliisin ja pankkiryöstäjien välisessä ampumavälikohtauksessa Koillis-Brasiliassa sijaitsevassa Cearán maakunnassa perjantaina. Kuolonuhrien joukossa on kuusi panttivankia.

Välikohtaus sattui noin 28 000 asukkaan Miraglesin kunnan keskustassa sen jälkeen, kun poliisi puuttui käynnissä olleeseen pankkiryöstöön. Brasilian viranomaisten mukaan ryöstäjät yrittivät räjäyttää kahta pankkiautomaattia.

Pankkiryöstöryhmää jäljittänyt poliisi keskeytti kaupungin keskustassa tapahtuneen ryöstöyrityksen.

Ammuskelu sattui paikallista aikaa perjantain vastaisena yönä. Tilanne äityi lopulta myös panttivankitilanteeksi, kun ryöstäjien ja poliisin yhteenotto jatkui paikalliselle maantielle, jossa ryöstöä yrittäneet katkaisivat tien täysperävaunurekan avulla.

Tulituksen seurauksena kuusi sivullista panttivankia kuoli luoteihin. Paikallisen median mukaan viisi menehtyneistä panttivangeista kuului samaan perheeseen, ja joukossa oli kaksi teini-ikäistä lasta.

Kahdeksan kuollutta oli paikallisten viranomaisten mukaan ryöstöä yrittäneen jengin jäseniä.

Uusimmat

Näkoislehti

20.9.2020

Fingerpori

comic