Uutiset

Patria erotti kaksi johtajaa Uganda-tapauksen vuoksi - "Työrauha on häiriintynyt"

Patrian hallituksen puheenjohtajan Christer Granskogin mukaan Patriasta erotetuilla kahdella johtajalla ei ollut enää edellytyksiä jatkaa nykyisissä tehtävissään

Patrian hallitus päätti perjantaina erottaa Land-liiketoiminnan liiketoimintajohtajan Mika Karin sekä myynti- ja markkinointijohtajan Juha Simolan.

-Land-liiketoimintajohtaja, jonka alainen myyntijohtajakin on, katsoi ettei heillä ole edellytyksiä jatkaa tehtävässään. Yleinen työrauhakin on häiriintynyt tämän kohun takia, Granskog sanoo Lännen Medialle.

Johtajien erosta kertoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Patria tiedotti asiasta illan aikana myös omalla tiedotteellaan, jonka mukaan molemmat johtajat jättävät tehtävänsä välittömästi.

Tiedotteen mukaan Patriassa on käynnistetty korjaavia toimenpiteitä markkinointikäytäntöjen täsmentämiseksi. Lisäksi yhtiö aikoo järjestää tehostettua sisäistä koulutusta.

-Olemme erittäin sensitiivisellä toimialalla, eikä meillä ole varaa tällaisiin virheisiin, toimitusjohtaja Olli Isotalo sanoo yhtiön omassa tiedotteessa.

Hallituksen puheenjohtajana Granskog vakuuttaa, että Isotalolla on edelleen hallituksen luottamus, eikä uusia erottamisia ole näköpiirissä.

-Toimitusjohtaja on nauttinut luottamustamme ja nauttii edelleen.

Granskog sanoo Lännen Median haastattelussa, ettei Patrialla ole tiedossaan mitään sellaista, mitä Uganda-tapauksesta ei olisi jo kerrottu julkisuudessa. Hänen mukaansa perjantaina pidetyssä hallituksen kokouksessa tilanne käytiin kuitenkin vielä kerran läpi.

-Meillä ei ole tähän tapaukseen liittyvää mitään uutta tietoa, mitä ei jo tiedettäisi. Kävimme toimitusjohtajan esityksestä vielä kerran tilanteen läpi ja sen, missä ollaan nyt.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti