Uutiset

Perussuomalaiset jakoi kapinoitsijoille kolme varoitusta ja yhden huomautuksen

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä päätti torstaina rangaistuksista hallintarekisterilakia vastaan keskiviikkona äänestäneille ryhmän jäsenille.

Perussuomalaisten kolme poliisikansanedustajaa Tom Packalén, Mika Raatikainen ja Veera Ruoho äänestivät keskiviikkona vastaan hallituksen lakiesitystä, joka sallii suomalaisten osakesijoitukset ulkomaisiin hallintarekistereihin.

He saivat eduskuntaryhmältä torstaina vakavan varoituksen.

Perussuomalaisten neljäs rekisteriä vastustanut poliisiedustaja Kari Kulmala oli poissa äänestyksestä, koska oli matkoilla Grönlannissa. Hän sai toiminnastaan hallintarekisteriä vastaan huomautuksen.

Vastaan äänestäneet antoivat torstaina selvityksen menettelystään eduskuntaryhmän työvaliokunnalle. Työmatkalla oleva Tom Packalén jätti sen kirjallisesti.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun osa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä kapinoi äänestämällä vastoin ryhmäpäätöstä hallituksen esitystä vastaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä antoi aiemmin tänä vuonna huomautukset kolmelle puolueen kansanedustajalle, jotka äänestivät homoparien avioliiton puolesta.

Perusteena oli ryhmäpäätöksen rikkominen äänestettäessä kansalaisaloitteesta, jossa vaadittiin avioliiton säilyttämistä naisen ja miehen välisenä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic