Uutiset

Pienkone putosi Pirkkalan kentällä – Vasta maanantaina uutisoitiin pienkoneen kohtalokkaasta putoamisesta Kajaanissa

STT:n tietojen mukaan lentokone on pudonnut Pirkkalassa rajusti nokalleen ilmeisesti laskeutumisen yhteydessä. Vasta sunnuntaina Kajaanissa pienkone teki pakkolaskun ja pyörähti nokan kautta ympäri pehmeällä pellolla – lentäjä menehtyi.
Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta Urjalaan Tuomistonmäentielle maanantaiaamuna kello 3.55 aikaan.

Pienkone on pudonnut maahan Tampere-Pirkkalan lentoasemalla, kertoo STT. Sen mukaan Pirkanmaan pelastuslaitos sai ilmoituksen suuresta ilmaliikenneonnettomuudesta hieman ennen kello yhdeksää.

STT:n tietojen mukaan lentokone putosi rajusti nokalleen ilmeisesti laskeutumisen yhteydessä. Henkilövahingoista ei ole vielä varmuutta.

Pelastuslaitoksen mukaan pienkone on joutunut lento-onnettomuuteen, ja pelastustyöt ovat kesken. Paikalla on 19 pelastuslaitoksen yksikköä. Pelastuslaitos kertoo antavansa lisätietoja kello 22.30:n jälkeen.

Kajaanissa Vuolijoella pienkoneen lentäjä menehtyi pakkolaskussa muutama päivä sitten sunnuntai-iltana. Monnet Sonerai II L -tyyppinen kone putosi viljapellolle.

Kainuun pelastuslaitos löysi konetta lentäneen miehen kuolleena ohjaamosta. Mies oli syntynyt vuonna 1951. Muita matkustajia koneessa ei ollut.

– Poliisi arvioi, että jälkien perusteella lentäjä oli yrittänyt pakkolaskua pellolle, mutta lentokone oli pyörähtänyt nokan kautta ympäri pehmeällä pellolla, Kainuun Sanomat kertoi tiistaina 30.7.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti