Uutiset

Poliisi ampui miehen kuoliaaksi asunnossa Helsingin Käpylässä – Poliisipartio sai hälytyksen, koska asunnosta oli kuulunut tappelun ääniä

Asunnosta poistui kaksi naista, joita ei ole toistaiseksi tavoitettu.
Poliisipartio sai hälytyksen asuntoon Helsingin Käpylään. Asunnossa poliisi joutui ampumaan miehen, joka uhkasi toista poliisia aseella. Kuva: Vesa Joensuu

Poliisi ampui miehen kuoliaaksi asunnossa Helsingin Käpylässä lauantaina iltapäivällä ennen kahta.

Poliisi sai lauantaipäivällä puoli kahden jälkeen ilmoituksen, että Kullervonkadulla Käpylässä sijaitsevasta asunnosta kuuluu tappelun ääniä. Poliisipartio meni paikalle ja sisälle asuntoon.

Asunnosta poistui kaksi naista. Asunnossa ollut mies käyttäytyi uhkaavasti poliisia kohtaan. Poliisi käytti ensin voimankäyttövälineenä etälamautinta. Mies uhkasi poliisimiestä aseella. Uhan torjumiseksi toinen poliisi joutui ampumaan miestä kohti kaksi laukausta ja mies kuoli.

Kahta asunnosta poistunutta naista ei ole toistaiseksi tavoitettu. Poliisilla ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa, mitä asunnossa on tapahtunut ennen kuin poliisipartio tuli paikalle.

Poliisin aseenkäytöstä aloitetaan esiselvitys

Asunnossa suoritetaan teknistä ja taktista tutkintaa. Paikalla on useita poliisipartioita.

Poliisin aseenkäytöstä aloitetaan esitutkintalain mukainen esiselvitys. Syyttäjä on tutkinnanjohtaja. Syyttäjä tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan alkuviikosta.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti