Uutiset

Poliisi ottaa vastaan huipputapaamiseen liittyviä vihjeitä ja kysymyksiä sähköpostilla – hätätilanteessa soita hätänumeroon

Poliisi on ottanut käyttöön sähköpostiosoitteen, johon se toivoo kansalaisten lähettävän Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamiseen liittyvät viestinsä. Osoite helsinki2018.helsinki@poliisi.fi on tarkoitettu poliisille suunnattuihin kysymyksiin, vihjeisiin tai muihin yhteydenottoihin.

Presidentit Donald Trump ja Vladimir Putin tapaavat Helsingissä maanantaina 16. heinäkuuta.

Tapaamisen ajan Helsingin poliisilaitoksella on käytössään normaaliin tapaan myös Whatsapp-numero 050 342 2133. Poliisin tavoittaa numerosta ainoastaan viesteillä, puheluihin ei vastata.

Poliisi muistuttaa, että sähköpostiosoite ja Whatsapp-numero on tarkoitettu kiireettömiä yhteydenottoja varten. Hätätilanteessa tulee soittaa hätänumeroon 112.

Helsingin poliisilaitos tiedottaa huipputapaamisesta ja sen valmisteluista sosiaalisen median kanavissaan Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa. Reaaliaikaisinta seuranta on Twitterissä, jossa tiliä @HelsinkiPoliisi voi seurata myös kirjautumatta Twitteriin.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti