Uutiset

Poliisi tiedottaa: Oulun kolarissa kuolikin kolme henkilöä — Pahoin murskaantuneen auton takaosasta löytyi vielä yksi vainaja

Kolariauton purkutyöt paljastivat, että henkilöauton suistuminen kuorma-auton keulaan vaati kahden aikuisen ja yhden alakouluikäisen lapsen hengen.

Oulun pohjoispuolella tapahtuneessa henkilöauton ja kuorma-auton kolarissa kuolikin kolme henkilöä, poliisi tiedottaa.

Poliisi kertoo, että vainajat on alustavasti tunnistettu. Kaikki uhrit ovat Venäjän kansalaisia. Onnettomuudesta on tiedotettu Venäjän viranomaisia.

Poliisi kertoi lauantaina, että turmassa sai surmansa kaksi henkilöauton etupenkillä istunutta matkustajaa. Nyt poliisi kertoo, että pahoin murskaantuneen henkilöauton sisältä on löytynyt kolmaskin vainaja.

Kolmas uhri löytyi purkutöiden yhteydessä.

Onnettomuudessa kuolivat 1980-luvulla syntyneet mies ja nainen sekä kouluikäinen lapsi.

Poliisin mukaan henkilöauton etupenkeillä matkustaneet henkilöt todettiin kuolleiksi onnettomuuspaikalla. Viranomaisten alustavan arvion mukaan ajoneuvosta myöhemmin löytynyt henkilö kuoli välittömästi törmäyksen voimasta.

Onnettomuus tapahtui lauantaina iltapäivällä kolmen aikaan, kun pohjoisen suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi kuorma-auton keulaan.

Tienpinta onnettomuuspaikalla oli sohjoinen ja liukas. Henkilöautossa oli hyväkuntoiset talvirenkaat.

Kuorma-auton kuljettaja ei saanut onnettomuudessa vakavia fyysisiä vammoja.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa ja kertoo tiedottavansa asiasta, jos uutta tiedotettavaa ilmenee.

Uusimmat

Fingerpori

comic