Uutiset

Poliisi tutkii raiskausyritystä Forssassa

Hämeen poliisi tutkii raiskauksen yritystä, joka tapahtui Forssassa sunnuntaina aamuyöllä kello 2.40:n ja 3:n välillä. Forssalaisen täysi-ikäisen naisen kimppuun kävi nuori tummaihoinen mies Loimijoen rannassa kevyen liikenteen väylällä Turuntie 1:n rakennuksen takana. Kun mies tarttui naiseen tiukalla otteella, nainen alkoi huutaa ja kykeni rimpuilemaan itsensä irti. Nainen juoksi ylös Turuntien varteen, eikä enää nähnyt kimppuunsa käynyttä miestä. Nainen ei saanut fyysisiä vammoja.
Nainen oli kävellyt tapahtumahetkellä kevyen liikenteen väylää keskustasta poispäin. Nainen oli soittanut kännykällään apua päästyään muiden ihmisten seuraan.
– Mies ei ollut tullut naista vastaan. Sen enempää siitä ei ole havaintoja, toteaa rikoskomisario Tomi Repo. Poliisi on vaitonainen tapauksen yksityiskohdista saadakseen mahdollisilta silminnäkijöiltä ns. puhtaita havaintoja sekä itse tapahtumasta että epäillystä tekijästä. Havainnot voi ilmoittaa numeroon  0295 414 222 tai osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic