Uutiset

Poliisia kohti ammuttiin ja päälle ajettiin - Tampereen seudun takaa-ajossa ei koitunut henkilövahinkoja

Keskusrikospoliisi epäilee, että tilanne liittyy aamuyöllä Porvoossa tapahtuneisiin ampumisiin.
Kuvituskuva. Kuva: Tomi Vuokola
Kuvituskuva. Kuva: Tomi Vuokola

Tampereen seudun takaa-ajossa ei ole tämänhetkisen tiedon mukaan tapahtunut henkilövahinkoja, kertoo keskusrikospoliisi KRP Twitterissä.

Poliisi ajoi illalla takaa autoa noin puoli tuntia Tampereelta Ylöjärvelle päin ja sai takaa-ajon päätteeksi kiinni kaksi ihmistä. Takaa-ajossa poliisia kohti ammuttiin.
Kiinni otettujen epäillään liittyvän Porvoossa viime yönä tapahtuneeseen ampumiseen, jossa kaksi poliisia haavoittui.
KRP:n mukaan takaa-ajossa tapahtui kalustovaurioita epäiltyjen ammuttua poliisin ajoneuvoja kohti ja ajettua niitä päin.

Poliisi otti ennen yhdeksää sunnuntai-iltana kiinni kaksi henkilöä, joiden Keskusrikospoliisi epäilee liittyvän Porvoon poliisiampumisiin.

Poliisipartiota ammuttiin sunnuntain vastaisena yönä

Kahta poliisia ammuttiin hälytystehtävän yhteydessä sunnuntain vastaisena yönä Porvoon Koneistajantiellä. Keskusrikospoliisi (KRP) tutkii tapauksia murhan yrityksinä. Poliisimiehistä toinen on haavoittunut vakavasti. Hengenvaaraa ei kuitenkaan ole ja hänen tilansa on vakaa. Toinen poliiseista on päässyt jo pois sairaalahoidosta.
KRP:n tiedotustilaisuudessa Vantaalla kerrottiin sunnuntaina iltapäivällä tapahtumien kulusta. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen kertoi, että suojavarusteet saattoivat pelastaa Porvoon ampumisessa poliisien hengen tai ainakin säästivät heidät vakavilta vammoilta.
Kahta ampumisista epäiltyä miestä etsitään parhaillaan. Tiedotustilaisuudessa kerrottiin tapahtumien saaneen alkunsa, kun poliisi sai hälytystehtävän Porvoon Eestinmäen teollisuusalueelle kello 00.30 sunnuntain vastaisena yönä.
Tapahtumapaikalla poliisipartiota uhattiin lähes välittömästi aseella. Poliisit yritettiin saada luopumaan aseistaan. Poliiseja kohti avattiin tuli ja he loukkaantuivat. STT, FL-LM

Uusimmat

Fingerpori

comic