Uutiset

Presidenttiparille syntyi terve poikavauva perjantaina – some täyttyi onnitteluista: "Ei totisesti ole ollut tylsä tai tavanomainen viikko"

Tasavallan presidentin puoliso, rouva Jenni Haukio on synnyttänyt terveen poikavauvan perjantaina.

Tasavallan presidentin kanslia tiedotti perheuutisesta puoli kymmenen jälkeen perjantaina. Haukio synnytti lapsen Naistenklinikalla Helsingissä perjantaina hieman ennen iltakahdeksaa.

-Olemme nyt pienen pojan vanhempia! Tasavallan presidentti Sauli Niinistö kirjoitti Facebook-sivunsa seinällä perjantaina.

Poika syntyi presidentin perheeseen vain vuorokausi sen jälkeen, kun Niinistön toisen kauden virkaanastujaisia vietettiin.

Rouva Jenni Haukio osallistui virallisiin juhlallisuuksiin eduskunnassa, ja hän oli torstaina miehensä rinnalla tervehtimässä yleisöä Presidentinlinnan parvekkeella. Presidentinlinnan juhlallisuuksissa Niinistö kuitenkin edusti yksin.

Sosiaalinen media täyttyi nopeasti onnitteluviesteistä presidenttiparille. Muun muassa lukuisat kotimaiset poliitikot onnittelivat tuoreeltaan perheenlisäyksestä.

-Lämpimät onnittelut vastasyntyneestä poikalapsesta tasavallan presidentti Niinistölle ja rouva Jenni Haukiolle! Onnea koko perheelle! kirjoitti Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne.

-Ihana uutinen! tviittasi puolestaan Rkp:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson tuoreeltaan perjantaina.

-Sanoisinko, että siinä perheessä ei totisesti ole ollut tylsä tai tavanomainen viikko, totesi puolestaan keskustan kansanedustaja Katri Kulmuni.

-Iloisia ja odotettuja uutisia. Vauva on syntynyt, äiti ja lapsi voivat molemmat hyvin, kirjoitti valtiovarainministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo Twitterissä.

Lukuisat ihmiset innostuivat kirjoittamaan presidenttiparille runoja, ja sosiaalisessa mediassa arvuuteltiin myös vauvan nimeä.

Presidenttipari kiitti perjantai-illan tiedotteessa kaikkia, jotka olivat jo siihen mennessä onnitelleet perhettä vauvan syntymästä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti