Uutiset

Puuro on Eskon uusi munakas

Pippa Laukan luotsaa Olet mitä syöt -ohjelmaa, jossa nähdään kymmenen erilaista ylipainotaistelua. Aikaa muutokseen on kahdeksan viikkoa.

Olet mitä syöt
Ava klo 21.00

Mitä tapahtuu kahdeksassa viikossa ex-Hunksin ja nykyisen radiojuontajan Esko Eerikäisen keski-ikäistyneelle herkkupötsille ja kevytlimsan kittaamisen seurauksena alentuneille testosteroniarvoille?

Eerikäinen pääsee kameroiden edessä kuntoremonttiin, jossa kevyt-cola vaihtuu kivennäisveteen ja munakasaamiainen tuorepuuroon.

Ja ai että, kukkakaalikin alkaa alkuyököttelyn jälkeen maistua suorastaan hyvältä!

Olet mitä syöt onvanha formaatti, jota on nyt markkinoitu uudistuneena versiona. Joka jaksossa esitellään yhden uuden elämäntapamuutosta tavoittelevan taival.

Ravitsemusterapeutti Hanna Partanen on vaihtunut armottomana hyvinvointilääkärinä tituleerattuun Pippa Laukkaan, mutta vähän enemmänkin ohjelma olisi voinut päivittyä.

Pippa Laukka on elementissään asiantuntijaroolissaan. Suorapuheisuuskin toimii, mutta formaattiin kuuluva piikittelevä vihjailu on aikansa elänyttä. Kuka jaksaa kuunnella taivastelua Esko Eerikäisen jääkaapin sisällöstä?

Samoin ohjelmasta olisi voitu pudottaa pois pöydälle kasattu ruokavuori, jolla näytetään, mitä kaikkea kulloinenkin elämäntapamuutosta tavoitteleva on viikon aikana vatsaansa ahtanut. Vaikka kieltämättä – kun on nähnyt läjän puoliksisulaneessa jäätelössä lojuvia hampurilaisia ja irtokarkkeja, alkaa kotisohvallakin miettiä, miltä oma kuluneen viikon ruokalista mahtaisi keoksi koottuna näyttää.

Sitä paitsi on aina yhtä ilahduttavaa nähdä, miten mielissään elämäntaparemonteissaan onnistuneet lopulta ovat. Ryhti on suoristunut, hymy herkässä ja itsetunto noussut monen monta pykälää ylöspäin. Eerikäisenkin tanssimuuvit pyörähtävät paljon kevyemmin kuin vielä muutamaa viikkoa aiemmin.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti