Uutiset

Rokki soi ja pallo pyöri juhlatunnelmissa

Hämeenlinnalainen Giants of Rock päätti riehakkaissa tunnelmissa viikonvaihteessa Pullerin kentillä pelatun rockfutiksen SM-turnauksen. Joukkue kukisti sunnuntaina rangaistuspotkukisaan huipentuneessa sijoitusottelussa seinäjokelaisen SJK Festivalsin maalein 4–3 ja ylsi turnauksen liigassa seitsemänneksi.

-Ihan odotusten mukaan turnaus sujui, vaikka valmentajakin erotettiin – ja vieläpä kaksi kertaa. Lauantaina jyräsimme lohkovoittoon, mutta tänään meillä oli kriisi ja hävisimme kotkalaiselle ARX-Warnerille ja kuopiolaiselle FC Kempekselle. Sen verran kovilla tässä on oltu, että minäkin sorruin haistattelemaan tuomarille, kuiskasi Giants of Rockin hätäapuvalmentaja Markku Ollinkangas.

Giants of Rockin ja SJK Festivalsin kohtaaminen oli vauhdikas, mutta siisti kamppailu. Järjestystä kentällä yllä piti mustanvyön judoka Sikko Kaewasa, joka oli mukana SM-turnauksessa jo viidettä kertaa. Judotatameilla PM-mitaleille yltänyt Kaewasa väläytteli taitojaan kakkoslajissaan muutamalla komealla saksipotkulla.

-Täällä pitää pärjätä futistaidoilla. Ketään ei saa lennättää, Kaewasa nauroi.

Kaewasa on rokkihenkinen ravintolatyöntekijä, eli sopii hyvin rokkifutaajan muottiin.

-Aika kirjavaa sakkiahan me olemme, mutta kaikilla on kivaa. Sehän tässä on tärkeintä, Kaewasa muistutti.

Rokki soi ja pallo pyöri Pullerilla juhlatunnelmissa. Giants of Rock sai nimittäin kunnian isännöidä järjestyksessään jo 30. rockfutisturnausta.

Turnauksen noin tuhannelle pelaajalle oli järjestetty myös juhlavaa oheisohjelmaa. Lauantain pelit käytiin läpi rockfutisfestareillla Virvelin rantakrouvissa. Eli soittajille oli tarjolla soppaa riittävästi.

Seinäjoen kaupunginteatterin äänimestari ja muusikko Sami Lust jäi kuitenkin yllättäen nälkäiseksi Hämeenlinnan reissullaan.

– Säästin ensimmäisen päivän ruokalippuni sunnuntaille, mutta se ei enää käynytkään. Se oli kamala takaisku, SJK Festivalsin joukkueessa pelannut Lust virnuili. HäSa

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic