Uutiset

Rouvat Brigitte Macron ja Jenni Haukio yhteiskuvissa lasten kanssa – Ranskan liput liehuivat lastensairaalaan ulkopuolella

Jenni Haukio ja Brigitte Macron ottivat kuvia heitä vastaan saapuneiden oppilaiden kanssa.

Iso joukko Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun oppilaita odotteli rouva Jenni Haukion ja rouva Brigitte Macronin saapumista pian avautuvaan Uuteen lastensairaalaan torstaiaamuna.

Mustat autot kaartoivat Helsingin Meilahdessa sijaitsevan sairaalarakennuksen eteen kymmeneltä aamupäivällä. Autoista astelivat ulos Jenni Haukio ja Brigitte Macron, jotka tervehtivät heitä vastassa olevia ihmisiä heilutuksin.

Lastensairaalan ulkopuolelle kertyneet oppilaat pitelivät käsissään pieniä Ranskan lippuja. Brigitte Macron suuntasi ensimmäiseksi lasten luo ja jäi kättelemään ja jututtamaan heitä usean minuutin ajaksi. Hänen perässään koululaisia saapui tervehtimään myös Jenni Haukio.

Muutaman minuutin kuluttua Haukio ja Macron kyykistyivät yhteiskuviin lasten kanssa. Käynnykät ja kamerat nousivat ilmaan, sillä moni halusi ikuistaa presidenttien puolisot.

Kuvien ottamisen jälkeen Haukio ja Macron jatkoivat sisälle lastensairaalaan, jossa heidät otettiin vastaan musiikkiesityksillä. Lapsikuoro esitti suomen kielellä suomalaisen kansanlaulun Kalliolle kukkulalle. Sen jälkeen vuorossa oli laulua ranskan kielellä.

Lauluesitysten jälkeen Macron ja Haukio siirtyivät tutustumaan lastensairaalaan. Heidän on tarkoitus vierailla myöhemmin tänään myös Suomenlinnassa.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti