Uutiset

Ryhmän pääsihteerille yllätys: Kansanedustaja Torvinen (sin.) kertoo poliittisesta tulevaisuudestaan

”Päätös on tehty. Pidän tiedotustilaisuuden eduskunnassa klo 13.30. Puoli vuotta kypsytti. Nyt on ratkaisun hetki. Elämä On.”

Näillä sanoilla ja määreellä motivoitunut Sininen tulevaisuus -ryhmän kansanedustaja Matti Torvinen kuvaavaa tuntojaan Facebookissa.

Torvinen on luvannut tiedotustilaisuudessa kertoa minkälaisia ratkaisuja hän on päättänyt tehdä oman poliittisen tulevaisuutensa ja Sinisen tulevaisuuden suhteen

Lännen Media ei tavoittanut Torvista kommentoimaan asiaa.

Sinisten ryhmäkanslian pääsihteeri Jouni Westlingille tieto Torvisen tiedotustilaisuudesta tuli yllätyksenä.

-Torvisen aikeistakaan ei ole tietoa, hän kommentoi.

Perussuomalaisten Lapin piirin puheenjohtajana toiminut Torvinen erosi perussuomalaisista kesäkuun lopussa. Torvinen nousi heinäkuun alussa eduskuntaan Hanna Mäntylän siirryttyä Euroopan neuvoston sihteeristöön.

Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmällä on nyt 19 kansanedustajaa. Perussuomalaisessa ryhmässä on 17 edustajaa.

Sininen tulevaisuus muodostettiin viime kesänä, kun osa perussuomalaisten kansanedustajista perusti uuden ryhmän. Sen perustamisen taustalla on Jussi Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Uusi ryhmä käytti ensin Uusi vaihtoehto -nimellä, mutta elokuussa nimeksi vaihtui Sininen tulevaisuus. Ryhmä keräsi 5000 kannattajakorttia lokakuun puolivälissä ja käynnisti puolueeksi rekisteröintiprosessin.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic