Uutiset

S-ryhmän valikoimiin 200 brittiläisen Tescon tuotetta - ei vähennä kotimaisten osuutta

Maailman johtaviin ruokakauppoihin kuuluvan Tescon tuotteita tuotteita tulee tänään Prismojen, S-markettien ja pääkaupunkiseudun Alepojen valikoimiin.

Ensi vaiheessa tarjolla on 200 tuotteen valikoima brittiläisen Tescon kahdesta tuotesarjasta. Tarjolle tulee muun muassa teetä, keksejä, ateriakastikkeita, pastoja, muroja, myslejä, hilloja, mehuja, juustoja ja pakasteita.

S-ryhmän kaupallisen johtajan Ilkka Alarodun mukaan S-ryhmä tavoite on hintojen halpuuttamisen ohella parantaa valikoimia ja laatua. Yhteistyö Tescon kanssa tuo apua myös huutavaan pulaan erikoisruokavalioihin kuuluvista tuotteita. Tescon free from -sarjan tuotteissa on mukana gluteenittomia, vehnättömiä ja maidottomia tuotteita.

S-ryhmä myymästä ruuasta 80 prosenttia on kotimaisia, mutta Alarodun mukaan kuluttajilla on myös myös muita tarpeita. Tesco-tuotteet eivät vähennä kotimaisten tuotteiden osuutta S-ryhmässä. Nyt myyntiin tulevat tuotteet ovat pääosin muutenkin tuonnin varassa jo nyt, esimerkiksi teetä, hilloja ja kastikkeita tuodaan jo nyt paljon Suomeen.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic