Uutiset

Saara Aalto kaipaa kipeästi hyväksyntää – Suomea ja suomalaisuutta käsittelevä Docstop-sarja alkaa TV1:ssä

Docstop: Saara Aalto


Saara Aalto on itkenyt menestyksen tiellään monet itkut. Toinen sija vuoden 2016 Uuden Musiikin Kilpailussa, median lyttäys ja hapuilevan riskinoton kautta Britannian The X-Factorin finaaliin samana vuonna olivat Aallon mäkihuippuja. TV1:ssä nähtävä tunteiden ja työnpaiskimisen täyteinen puolituntinen antaa riipaisevan kuvan Aallon kovasta yrityksestä tulla arvostetuksi muusikoksi. Hän tahtoo muilta hyväksynnän kaikelle sille, mitä on.

Saara Aalto -dokumentti kuuluu Docstopin uuteen kymmenosaiseen Suomea ja suomalaisuutta käsittelevään dokumenttisarjaan.

Ulkomailta itseluottamusta

Ohjelman alussa Aalto kertoo heräävänsä aamuisin tsemppaamaan itseään. Hän haikailee tukea ja apua uralleen. Matkallaan Briteissä Aalto katsoo Suomea kauempaa ja osaa arvostaa kaikkea sitä hyvää omassa kotimaassaan. Vasta ulkomailla Aalto todella saa eniten kaipaamansa hyväksynnän ja voimaa ponnistaa jälleen eteenpäin urallaan.

”Sanonko mä tarpeeksi usein kiitos?” Aalto miettii. Dokumentti ei tukahduta Aallon omaa vilpitöntä, iloa kuplivaa ja herkkää persoonaa, vaan antaa sen kuultaa läpi koko ohjelman. Ääneen ohjelmassa pääsevät Aallon lisäksi manageri ja avo-puoliso Meri Sopanen, lähipiiri sekä Aallon kansainvälinen työtiimi. Aalto ja Sopanen pohtivat elämäntapahtumiensa tarkoitusta ja yhteistä suhdettaan.

Valinta euroviisuedustajaksi

Dokumentti saa herkän silmänurkat kostumaan ja antaa hyvän kuvan siitä, mitä Aallon urassa on tapahtunut viimeaikoina.

Lopussa Aalto saa kuulla tulleensa valituksi suoraan Suomen edustajaksi vuoden 2018euroviisuihin ja iloitsee saamastaan kunniasta. Varsinkin jos paljon hypetetyn Aallon vaiheet ovat itsellä jääneet pimentoon, viimeistään nyt kannattaa päivittää tietonsa kansansuosikiksi nousseesta epic love popparista.

TV1 tiistaina 14.11. klo 20.00

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti