Uutiset

Sauli Kemppainen sai kenkää ammattikoulusta, mutta sitten hän sisuuntui ja päätti olla paras – Johtaa nyt omaa Michelin-ravintolaansa Berliinissä

Hell´s Kitchen -ohjelman vaativana isäntänä Suomessa tunnetuksi tullut Sauli Kemppainen on maailmalla yhtä ehdoton. Michelin-kokki kulkee omia polkujaan Berliinissä, eikä anna kenenkään sanella itselleen ehtoja. Hänen Savu-ravintolansa sai viime viikolla ensimmäisen tähtensä. Mutta uran alku ei ollut nuorelle Kemppaiselle yhtä suoraviivainen. Hän tunnustaa olleensa koulunvieroksuja.
Remontoidessaan ravintolatilaa Savua varten Kemppainen avasi seinän keittiöön. Lasin läpi ruokailijat näkevät, kun ruokaa tehdään. Tämä herättää Kemppaisen mukaan luottamusta ruoan laatuun. Kuvaaja: Visa Noronen
Remontoidessaan ravintolatilaa Savua varten Kemppainen avasi seinän keittiöön. Lasin läpi ruokailijat näkevät, kun ruokaa tehdään. Tämä herättää Kemppaisen mukaan luottamusta ruoan laatuun. Kuvaaja: Visa Noronen

Suomalainen huippukokki Sauli Kemppainen istuu Savu-ravintolansa keskipöydässä Berliinissä ja alkaa kertoa elämäntarinaansa. Se vie meidät Kempeleeseen, jossa Kemppainen aloitti peruskoulun jälkeen ensin lvi-asentajalinjan. – Se ei napannut, Kemppainen kertoo. Kolmen...

Hell´s Kitchen -ohjelman vaativana isäntänä Suomessa tunnetuksi tullut Sauli Kemppainen on maailmalla yhtä ehdoton. Michelin-kokki kulkee omia polkujaan Berliinissä, eikä anna kenenkään sanella itselleen ehtoja. Hänen Savu-ravintolansa sai viime viikolla ensimmäisen tähtensä. Mutta uran alku ei ollut nuorelle Kemppaiselle yhtä suoraviivainen. Hän tunnustaa olleensa koulunvieroksuja.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

1.10.2020

Fingerpori

comic