Uutiset

Sinisten Simon Elo kuittaa Halla-ahon kritiikin: "Vihalla ei voi rakentaa mitään kestävää"

Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo pitää perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon kritiikkiä eduskuntaryhmäänsä kohtaan pelotteluna.

-Hän yrittää pelotella ihmisiä liittymästä meihin, koska muuta asetta hänellä ei enää ole. Ihmiset osaavat kyllä ajatella itse ja näkee hänen yhden asian agendansa läpi. Vihalla ei voi rakentaa mitään kestävää, Elo kommentoi maanantaiaamuna Lännen Medialle.

Halla-aho totesi (LM 18.9.), että Sinisen tulevaisuuden oma tulevaisuus päättyy seuraaviin eduskuntavaaleihin.

-He eivät ole vakavasti otettava vastustaja, koska heillä ei ole agendaa, Halla-aho kommentoi haastattelussa.

Hän lisää, että sinisten ryhmä on perustettu muutaman ihmisen oman edun tavoittelua varten, ja muille jäisi Halla-ahon mukaan vain ”luu käteen”.

Elo kuitenkin arvioi Sinisen tulevaisuuden olevan laaja-alainen poliittinen liike, joka tulee saamaan kansanedustajia.

-Haluamme luoda suomalaisille tulevaisuuden uskoa pelon sijaan. Meillä on periaateohjelma, perussuomalaisilla ei, sanoo Elo.

-Se puolue (perussuomalaiset) on viety laaja-alaisesta hallituspuolueesta yhden asian ikuiseksi oppositiopuolueeksi. Onko se sitten johdonmukaista, että nyt syksyllä he haukkuvat sen politiikan, mitä sitten hetki sitten kehuivat, Elo kuittaa.

Yli 4 000 kannattajakorttia

Sininen tulevaisuus -yhdistys perustettiin kesäkuussa sen jälkeen, kun perussuomalaisten eduskuntaryhmä jakaantui. Samalla se aloitti kannattajakorttien keräämisen uuden puolueen perustamista varten.

Elo kertoo, että Sinisellä tulevaisuudella on tällä hetkellä kasassa yli 4 000 kannattajakorttia. Yhdistys tarvitsee kaikkiaan 5 000 korttia, jotta puolue saadaan rekisteröityä.

Tämänhetkisen vauhdin perusteella Elo arvioi, että tarvittava kannattajakorttimäärä saadaan kasaan lokakuun aikana.

-Loppukiriä viedään, Elo sanoo.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic