Uutiset

Some-valvonta on voimakas ase terrorismia vastaan Israelissa – Poliisi haravoi iskusuunnitelmia: "Puutumme 40–50 hälyttävään viestiin joka viikko ja etsimme kirjoittajan"

Israelin ja palestiinalaisten välillä ei ole vieläkään rauhaa. Toimittajamme haastatteli Jerusalemissa Israelin poliisin edustajaa, jonka mukaan "yksinäisten susien" iskut on saatu vähenemään tiukalla verkkoseurannalla. Palestiinalaisten kiukku saa uutta käyttövoimaa heitä ahdistavista kulkurajoituksista.
Israelin rajapoliisi tekee satunnaisen tarkastuksen palestiinalaiselle miehelle Itä-Jerusalemissa. Ennakkoluulot naapurikansaa kohtaan ovat molemmilla puolilla vahvoja ja synkkiä. Kuva: Ossi Rajala

Monen paikallisen kommentti ei ole enää uutinen. Tilanne Israelin ja palestiinalaisten välillä todellakin on "huono ja jännittynyt". Tulehtuneet välit johtavat alueella viikoittain vähintään pieniin yhteenottoihin, joissa palestiinalaiset nuoret pojat ja...

Israelin ja palestiinalaisten välillä ei ole vieläkään rauhaa. Toimittajamme haastatteli Jerusalemissa Israelin poliisin edustajaa, jonka mukaan “yksinäisten susien” iskut on saatu vähenemään tiukalla verkkoseurannalla. Palestiinalaisten kiukku saa uutta käyttövoimaa heitä ahdistavista kulkurajoituksista.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 15 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Fingerpori

comic

Näkoislehti

18.2.2020

Uusimmat