Uutiset

Somen suursuosikki, "bikiniretkeilijä" Gigi Wu kuoli Taiwanin vuoristossa

Bikinikuvia korkeuksista julkaissut Wu oli kokenut retkeilijä, joka valmistautui vaelluksiinsa huolellisesti.
Facebook täyttyi suruviesteistä, joissa muisteltiin tuhansia ihmisiä inspiroinutta retkeilijää. Kuva: Peuhkuri Lea

Taiwanilainen retkeilijä Gigi Wu on kuollut pudottuaan rotkoon, kertoi BBC. Wu oli useamman päivän kestävällä yksinvaelluksella Taiwanin Yushanin kansallispuistossa, jossa sijaitsee Taiwanin korkein huippu noin neljän kilometrin korkeudessa.

Wu onnistui ottamaan yhteyttä pelastuspalveluun, mutta huono sää vaikeutti pelastusoperaatiota, kertoi paikallinen media. Wun oletetaan paleltuneen kuoliaaksi.

Pelastushelikopteri yritti kolmesti päästä Wun luokse, minkä jälkeen pelastajat lähtivät liikkeelle jalan, kertoi Taiwan News.

Wun ruumis löydettiin maanantaina. Lämpötila oli lähennellyt edellisenä yönä miinusasteita.

Kokenut vaeltaja

Wu, 36, oli suosittu hahmo sosiaalisessa mediassa. Hän tuli tunnetuksi valokuvistaan, joita hän julkaisi vaelluskohteistaan. Wun tunnusmerkki oli poseerata kuvissa bikineissä.

Facebook täyttyi osanottoviesteistä, joissa monet kirjoittivat Wun tuoneen heille retkeilyinspiraatiota.

Wu oli kokenut vaeltaja, joka käytti asianmukaisia varusteita ja valmistautui retkiinsä huolellisesti, kertoo BBC.

Viimeinen päivitys perjantailta

Jouluaattona Wu julkaisi kuvia, joissa hänen jalkansa olivat ruhjeilla. Hän kirjoitti livenneensä polulta ja välttäneensä suuremman putoamisen.

Wu oli alkanut julkaista bikinikuvia hävittyään ystävälleen vedonlyönnissä, hän kertoi viime vuonna Focus Taiwanille antamassaan haastattelussa.

Wun viimeiseksi jäänyt Facebook-päivitys julkaistiin viime viikon perjantaina. Kuvan pilvien yläpuolelle kohoavasta vuorenhuipusta näki 18 000 seuraajaa.

Uusimmat

Fingerpori

comic