Uutiset

Someron Säästöpankki yhtenäistää aukioloaikoja

Someron Säästöpankki yhtenäistää konttoreidensa aukioloaikoja ja kassapalveluja vuonna 2017. Jatkossa kaikki konttorit aukeavat kello 10 ja sulkevat ovensa 16.30. Muutos astuu voimaan tammikuussa.

Someron Säästöpankilla on konttorit Salossa, Forssassa, Perniössä, Urjalassa ja Somerolla. Muutos koskettaa eniten Someron ja Urjalan konttoreita, joissa aukioloaika asiakkaiden toiveista iltapäivisin pitenee. Yhtenäisten aukioloaikojen lisäksi on edelleenkin mahdollista varata tapaamis- ja neuvotteluaikoja normaalin aukioloajan ulkopuolelle.

Someron Säästöpankissa kassapalvelut nähdään tärkeänä osana pankin palvelukokonaisuutta. Kassapalvelut ovatkin käytössä jokaisessa konttorissa koko konttorin aukioloajan.

Pankin toimitusjohtaja Juhani Huupponen pitää tärkeänä sitä, että pankki- ja kassapalvelut ovat helposti saatavilla ja lähellä.

-Paikallisessa Säästöpankissa palvelee tuttu henkilö, jonka saa aina kiinni – konttorista, puhelimella, sähköpostilla tai vaikkapa verkkopankista, Huupponen sanoo.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti