Uutiset

Sportti-muoti sopii treeneihin ja kaupungille

Sporttisuus itsessään on tällä hetkellä niin suurta muotia, että urheiluvaatteista on tullut osa arkipukeutumista.
– Urheiluvaatteita ei enää myydä pelkästään treenivaatteiksi, vaan niitä näkyy muutenkin katukuvassa koko ajan enemmän, kauppias Pia Kenni-Kujala Urheilu-Kennistä vahvistaa.
– Esimerkiksi nuoret käyttävät paljon trikoita koulussa ja golf-vaatteet puolestaan sopivat hyvin toimistoympäristöön. Ihmiset ovat löytäneet oman tyylinsä myös urheiluvaatteista. Emme olekaan vain urheilijoiden, vaan kaikkien ihmisten kauppa, kauppias Minna Kurjenmäki Intersport Forssasta sanoo.
Kevään 2015 sporttimuoti on rohkeampaa kuin aikoihin. Värikkyys alkoi tulla urheilumuotiin jo vuosi sitten, mutta tänä vuonna väriloisto ja räyhäkkäät kuosit ovat todella vallanneet sporttivaatteet. Kenni-Kujala kertoo, että aluksi asiakkaat hieman vierastivatkin kirkkaita värejä ja kuoseja, mutta näyttäviin urheiluvaatteisiin totuttiin nopeasti.
– Naiset ottivat värikkään urheilumuodin nopeasti omakseen. Miestenkin vaatteissa kirkkaita värejä näkyy jo tehosteväreinä, ja kyllä miehetkin ovat alkaneet näitä vaatteita ostaa, Kenni-Kujala sanoo.

Lue lisää muotiaiheisia juttuja sunnuntain Forssan Lehdestä.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic