Uutiset

Suomalaiskeksinnöille hopeaa maailmalla – "Tämä palkinto on meille kova juttu"

Sisäilmaa puhdistavat älyviherseinät ja liikuteltavat työtilakuutiot tekivät vaikutuksen NeoCon-huonekalumessuilla Yhdysvalloissa.

Suomalaiset keksinnöt pääsivät tänä vuonna hopealle Best of NeoCon -kilpailuissa, johon osallistui satoja näytteilleasettajia. Viherseiniä valmistava Naava ja työtilakuutioita kehittävä Smartblock palkittiin teknologia-kategorioissa.

50-vuotisjuhlavuottaan viettäville messuille odotettiin tänä vuonna 50 000 toimistotilojen suunnittelusta kiinnostunutta ammattilaista. Kaksipäiväiset messut ovat parhaillaan käynnissä Chicagossa.

-NeoConissa on alan kovimmat yritykset ja tuhansia tuotteita esillä, joten hopeasija kategoriassamme on upea juttu, kuvailee Naavan perustaja ja teknologiajohtaja Niko Järvinen tunnelmia tiedotteessaan.

-Teknologian, luonnon ja designin yhdistävä Naava on USA:ssa otettu innostuneesti vastaan. Jos aiemmin sitä tilattiin toimistoon yksi tai kaksi, nyt saamme useiden kymmenien tilauksia kerralla.

Smartblockin luova johtaja Mikko Sarkkinen toteaa, että suomalainen hiljaisuus, luonto ja puhdas ilma näyttävät olevan valttikortteja myös Yhdysvalloissa.

-Meille NeoConin ensikertalaiselle tämä palkinto on kova juttu.

Mikä Naava ja Smartblock?

Naava on kaluste, jossa on yhdessä ja samassa tuotteessa ilmanpuhdistin, ilmankostutin, kasviseinä ja tilanjakaja. Naava älyviherseinä on saanut useita muotoilu- ja innovaatiopalkintoja.
Naavoja valmistetaan ja kootaan Jyväskylässä sekä New Jerseyssä, USA:ssa.
Smartblock Oy on liikuteltavia ja älykkäitä kohtaamistiloja kehittävä ja valmistava suomalainen yritys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja toinen toimipiste Oulussa.
Kaikki Smartblockit suunnitellaan ja valmistetaan Helsingin tehtaassa.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic