Uutiset

Supikoirat ja minkit ovat liipaisimella, kun suuryritysten ex-johtajat tekevät riistanhoitotyötä – talousvaikuttajien säätiössä tuttuja kasvoja

Luonnon- ja riistanhoitosäätiöltä tuli äskettäin myös kannanotto metsäkeskusteluun jatkuvan kasvatuksen puolesta. Toiminnan juuret ovat peltopyyn suojelussa, mutta nyt "herrojen peltopyysäätiön" painopiste on vieraspetojen aiheuttamissa ongelmissa.
Talouselämän vaikuttajat Antti Aarnio-Wihuri, Björn Wahlroos, Jorma Ollila ja Jukka Härmälä ovat ottaneet tehtäväkseen suojella kana- ja vesilintukantoja joutumasta supikoirien ja minkkien suihin.

Joukko talouselämän raskaan sarjan entisiä vaikuttajia tekee johtamansa Luonnon- ja riistanhoitosäätiön kautta riistanhoitotyötä. – On kaivattu toimijaa, joka keskittyisi vieraslajien aiheuttamien ongelmien torjuntaan. Sitä työtä teemme. Metsästäjät ja viranomaiset ovat...

Luonnon- ja riistanhoitosäätiöltä tuli äskettäin myös kannanotto metsäkeskusteluun jatkuvan kasvatuksen puolesta. Toiminnan juuret ovat peltopyyn suojelussa, mutta nyt ”herrojen peltopyysäätiön” painopiste on vieraspetojen aiheuttamissa ongelmissa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Forssan seudun kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Uusimmat

Näkoislehti

20.10.2020

Fingerpori

comic