Uutiset

Suvi Lindén on parhaillaan Egyptissä ja palaa Suomeen loppuviikosta

Ex-ministeri Suvi Lindén (kok.) on tällä hetkellä vierailemassa Egyptissä.

Asia on vahvistettu Lännen Medialle Lindénin lähipiiristä. Lännen Median saamien tietojen mukaan Egyptissä matkalla oleva Lindén on hyvässä kunnossa ja hän palaa takaisin Suomeen loppuviikosta.

Aiempien mediatietojen mukaan Lindénin on kerrottu matkustavan Egyptissä pidettävään seminaariin, jossa käsitellään naisten asemaa liike-elämässä.

Lindén ei ole juuri kommentoinut hänen Ugandan-matkansa aikana tapahtunutta suomalaisen liikemiehen kuolemaa. Mediatietojen mukaan Lindén on ollut Ugandassa auttaakseen miehen liiketoimien edistämistä maassa. Mies on ollut Ugandassa edustamassa suomalaista aseyhtiötä Patriaa.

Tekstiviestin mukaan on kunnossa

Lindénin konsulttiyhtiön hallituksen varajäsen, oululainen kunnallispoliitikko Tomi Kaismo kertoo, että hän sai Lindéniltä tekstiviestin reilu viikko sitten.

-Kun Uganda-uutiset tulivat julkisuuteen, pistin Lindénille viestin ja kysyin, onko hän kunnossa. Sain vastauksen, jossa hän kertoi olevansa kunnossa, Kaismo sanoo.

Kaismo on varajäsenenä Lindénin PearlCon Oy -nimisessä konsulttiyrityksessä. Kaismo kuitenkin korostaa sitä, ettei hänellä ole mitään erityistä roolia kyseissä yrityksessä.

-Olen vain varajäsen, joka yhtiöjärjestyksen mukaan hallituksessa pitää olla. Minulla ei ole yhtiössä mitään muuta roolia, joten en ole ollut sen kanssa missään tekemisissä, hän sanoo.

Kaismo kertoo myös, ettei hän ole ollut Lindénin kanssa tiiviissä tekemisissä sen jälkeen, kun Lindén luopui kunnallispolitiikasta Oulussa.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti