Uutiset

Taisto levytyssopimuksesta alkaa X Factor Suomessa keväällä 2018 – juontajina Pumpanen ja Uusivuori

Yksi maailman suosituimmista tv-formaateista, X Factor, palaa suomalaisversiona ruutuun keväällä 2018. MTV3-kanavalla nähtävän ohjelman juontavat Viivi Pumpanen ja Ilkka Uusivuori. Katsojat pääsevät myös mukaan kulisseihin Subilla alkavan Xtra Factor -ohjelmassa.

Kilpailijat on valittu, ja koelaulut järjestetään Helsingissä syksyn aikana. Kuvauksia odottava juontajaparivaljakko Viivi Pumpanen ja Ilkka Uusivuori aikovat tsempata kilpailijoita ja odottavat uusien tähtien syntymistä.

-Tiedän, miltä tuntuu olla yksin lavalla. Uskon, että olen juontajana myös myötätuntoinen. Haluan luoda luottamuksen kilpailijoihin ja nostan ylös, jos usko loppuu. Kun lopulta onnistuu, se on iso juttu ja upea hetki, Pumpanen sanoo.

-Toivon, että mukana on orastavia lahjakkuuksia, jotka kilpailun aikana lähtevät lentoon, hän jatkaa.

Myös radio- ja tv-juontaja Ilkka ”Ile” Uusivuori odottaa innolla uutta pestiään.

-Lähiaikoina on tullut tunne, että haluan ihan uusia haasteita ja jotain supermageeta. X Factor Suomi on juuri sitä, hän kertoo.

-On aikamoinen tulikaste tulla esiintymään tuollaisen tuomariston eteen. Haluan korostaa kilpailijoille, että vaikkei menisi jatkoon, kannatti tulla. Kokemus on tärkein, ja sen jokainen vie kotiinsa.

Laulukilpailun tuomaristossa nähdään räppäri Mikael Gabriel, rocklegenda Michael Monroe, iskelmälaulaja Suvi Teräsniska sekä viime talvena Britannian X Factorissa menestynyt Saara Aalto. Kilpailun pääpalkinnosta, levytyssopimuksesta Sony Musicin kanssa, taistelevat niin yksin laulavat artistit, lauluryhmät kuin bändit.

Kulisseihin kurkataan Xtra Factor -katsauksessa

X Factor Suomen kulisseihin katsojat johdattaa Blokess-sketsiryhmästä tuttu Matti Roth. Subilla nähtävässä viikkokatsauksessa ruoditaan kilpailun käänteet ja esitykset sekä esitellään kuvauspäivän arkea.

Lyhyitä sketsivideoita muun muassa Instagramiin ja YouTubeen tekevästä Blokess-ryhmästä tuttua Rothia ei ole aiemmin nähty television puolella.

-Odotan tulevaa pestiä sekä innolla että kauhulla! Alkaa tässä vähän jo kylmä hiki tulla kämmeniin, kun kokemusta vastaavista pesteistä on yhtä paljon kuin Suomen jalkapallomaajoukkueella arvokisoista, Roth sanoo.

-Mutta mahtavaa, että minulle on annettu tällainen mahdollisuus. Olen sairaan innoissani koko ohjelmasta ja mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic