Uutiset

Topi Manner Nordeasta Finnairin johtoon – nelikymppinen pankkimies aloittaa sinivalkoisilla siivillä ensi vuoden alussa

Topi Manner on tehnyt näkyvää uraa pankkikonserni Nordeassa. Tässä hän kuvattuna Nordean maajohtaja Ari Kaperin (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Casper von Koskullin keskellä.

Finnair on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi Topi Mannerin, 44, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Manner aloittaa lentoyhtiön johdossa ensi vuoden alussa.

Manner on tehnyt pitkän uran Pohjois-Euroopan suurimman finanssipalvelukonsernin Nordean johtotehtävissä. Vuodesta 2016 lähtien hän on ollut Nordean johtoryhmän jäsen sekä henkilöasiakkaista vastaavan Personal Banking -liiketoiminta-alueen johtaja.

– Topi Mannerilla on vankka kokemus yksityis- ja yritysasiakkaita koskevasta liiketoiminnasta. Sen lisäksi hän on osallistunut vahvasti pankkinsa digitaaliseen transformaatioon ja asiakaspalvelun kehittämiseen, toteaa Finnairin hallituksen puheenjohtaja Jouko Karvinen.

– Mahdollisuus kehittää Finnairia eteenpäin oli tarjous, jota en voinut vastustaa, Manner sanoo Nordean tiedotteessa.

Twitterissä hän toteaa Finnairin olevan vahvasti uudistumisen tiellä ja odottavansa työskentelyä asiantuntevassa tiimissä.

Finnairin nykyinen toimitusjohtaja Pekka Vauramo päättää nyt työnsä yhtiössä. Toimitusjohtajan sijaisena ensi vuoden alkuun saakka toimii Finnairin talousjohtaja Pekka Vähähyyppä.

Vauramo siirtyy Metson toimitusjohtajaksi.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti