Uutiset

Trump matkalla Suomeen – tviittasi lentokoneesta uskovansa, että kävi huomisessa kokouksessa mitä tahansa, hän saa lokaa niskaansa

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on matkalla Suomeen Skotlannista. Presidentti on jo ehtinyt tviitata tulevasta tapaamisestaan Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa.
Matkalla Helsinkiin, Suomeen. Odotan innolla tapaamista presidentti Putinin kanssa huomenna, Trump kirjoitti tviitissään.
Hän myös kommentoi Twitterissä sitä, että uskoo saavansa tapaamisesta kritiikkiä niskaansa kotimaassa, kävi itse tapaamisessa miten tahansa.
Valitettavasti, ei ole merkitystä, kuinka hyvin pärjään tapaamisessa, Trump tviittasi
Vaikka saisin Moskovan upean kaupungin hyvitykseksi Venäjän tekemistä synneistä ja pahuudesta viime vuosien aikana, palaan kritiikin säestämänä, että se ei ollut tarpeeksi hyvin, että minun olisi pitänyt saada lisäksi Pietari, Trump kirjoitti tviiteissään.
Trump myös hyökkäsi Yhdysvaltojen mediaa vastaan ja kirjoitti, että iso osa mediasta on ”kansan vihollisia”.
Hän myös viittasi poliittisen kentän myllerryksiin ja demokraattien esittämään kokouksen vastustamiseen ja tviittasi, että ”kaikki mitä demokraatit osaavat tehdä on vastustaa ja tuhota”.
Tämä on se syy, miksi maassamme on niin paljon vihaa ja epäsopua – mutta jossain pisteessä, se tulee parantumaan, Trump tviittasi.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic