Uutiset

Trumpin ex-asianajaja väittää Trumpin tienneen kampanjaväen ja venäläisten tapaamisesta

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin entinen asianajaja Michael Cohen väittää, että Trump tiesi kampanjaväen ja venäläisten tapaamisesta kesällä 2016, kertoo CNN.

Venäläinen asianajajan Natalia Veselnitskaja, Trumpin poika Donald Trump Jr., Trumpin vävy Jared Kushner ja kampanjapäällikkö Paul Manafort tapasivat Trump Towerissa kesäkuussa 2016. Venäläisten odotettiin kertovan törkyä Hillary Clintonista. Paikalla oli myös kolme muuta venäläistä.

CNN:n mukaan Cohen on valmis kertomaan väitteestään tarkemmin erikoistutkija Robert Muellerille, joka tutkii Venäjän väitettyä sekaantumista Yhdysvaltain presidentinvaaleihin.

Trump, hänen lähipiirinsä ja asianajajansa ovat toistuvasti kiistäneet tietäneensä tapaamisesta, ennen kuin The New York Times nosti asian esille vuosi sitten heinäkuussa.

Cohen väittää olleensa paikalla, kun Trumpille kerrottiin venäläisten tarjouksesta. Cohenin mukaan Trump hyväksyi tapaamisen.

Cohenin asianajaja on kieltäytynyt kommentoimasta tapausta. Trumpin asianajaja Rudy Giuliani on tyrmännyt Cohenin väitteet valehteluksi.

Asiasanat

Uusimmat

Fingerpori

comic