Uutiset

Ulkomaalaistaustaiselle miehelle lähes neljän vuoden vankeustuomio törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista

Tekijä oli tuomittu samantyyppisistä rikoksista jo alkuvuonna Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.
Ulkomaalainen mies sai lähes neljän vuoden tuomion alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Tuomio tuli tiistaina. Kuva: Jarno Juuti
Ulkomaalainen mies sai lähes neljän vuoden tuomion alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Tuomio tuli tiistaina. Kuva: Jarno Juuti

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut ulkomaalaistaustaisen miehen törkeästä raiskauksesta ja kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Lisäksi tuomio tuli kahdesta alkoholirikkomuksesta ja kiristyksen yrityksestä. Mies joutuu myös maksamaan kolmelle uhrilleen korvauksia aiheuttamistaan kärsimyksistä.

Käräjäoikeuden antaman tiedotteen mukaan seksuaaliset teot ovat kohdistuneet kolmeen 14–15-vuotiaaseen tyttöön. Kahden tytön osalta on ollut kyseessä myös alkoholirikkomus, koska tekijä on tarjonnut alkoholia alaikäisille. Mies oli tutustunut tyttöihin sosiaalisessa mediassa.

Oikeuden mukaan mies on raiskannut toisen tytöistä kiinnipitoväkivaltaa käyttäen ja toinen tytöistä oli ollut juovuksissa, jolloin mies oli syyllistynyt törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Kolmannen tytön kanssa tekijä oli ollut toistuvasti sukupuoliyhdynnässä, jolloin hän syyllistyi törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Tämän lisäksi mies oli yrittänyt kiristää tyttöä tämän alastonkuvilla.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Käräjäoikeuden antamien tietojen mukaan mies on tuomittu jo aiemmin tämän vuoden alussa vastaavista rikoksista ehdonalaiseen vankeuteen.

Uusimmat

Fingerpori

comic

Näkoislehti