Uutiset

Viime yönä sattui useita kuolemaan johtaneita liikenneonnettomuuksia – kahdessa oli osallisena moottoripyöräilijä

Vakavin onnettomuus sattui Kokemäellä, jossa moottoripyöräilijä ja polkupyöräilijä kuolivat. Karkkilassa henkilöauto osui elintarvikerekkaan.
Lounais-Suomen poliisi on aloittanut tutkinnan Kokemäen vakavasta liikenneonnettomuudesta, jossa moottoripyöräilijä ja polkupyöräilijä kuolivat. Kuva: Silja Viitala
Kuva: Silja Viitala

Eri puolilla maata on sattunut useita vakavia liikenneonnettomuuksia, joissa on menehtynyt yhteensä neljä ihmistä.

Onnettomuudet sattuivat myöhään keskiviikkoiltana ja torstaita vasten yöllä.

Vakavin liikenneonnettomuus sattui Kokemäellä moottoripyörän ja polkupyörän kuljettajien välillä yhdeksän jälkeen illalla. Onnettomuus tapahtui Kauvatsantien ja Orjapaadentien risteyksessä.

Lounais-Suomen poliisi tiedotti Twitterissä torstaiaamuna, että molempien ajoneuvojen kuljettajat menehtyivät. Poliisi on aloittanut onnettomuuden tutkinnan.

Keski-ikäinen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa keskiviikkoiltana Lahden Liipolassa. Mies oli menettänyt kuljettamansa moottoripyörän hallinnan törmäten valaisinpylvääseen Sinikantiellä.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä.

Karkkilassa henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja osui elintarvikkeita kuljettavaan rekkaan Kakkostiellä eli Porintiellä.

Henkilöauto syttyi törmäyksessä palamaan ja kuljettaja menehtyi. Ulkopuoliset sammuttivat alkaneen palon.

Törmäys sattui heti puolenyön jälkeen heti. Tarkempi paikka oli Tuorilasta 3,5 kilometriä Rautamäen suuntaan.

Torstaiaamuna seitsemän jälkeen on sattunut henkilöauton tieltä suistuminen Juupajoella tiellä 58 Oriveden ja Keuruun välillä.

Henkilöauto suistui syvälle ojaan Lylynkankaantiellä Pirttikankaan kohdalla. Kuljettaja loukkaantui lievästi, mutta pelastuslaitos joutui avustamaan hänet pois autosta.

Uusimmat

Fingerpori

comic