Uutiset

Yö-yhtyeen Olli Lindholm on kuollut – Yhtye: "Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri"

Solisti ja muusikko Olli Lindholm oli kuollessaan 54-vuotias. Yhtyeen mukaan hän menehtyi sairaskohtaukseen. The Voice of Finlandin tuotantoyhtiö ei osannut välittömästi kuolinuutisen jälkeen kertoa, kuinka ohjelman käy.
Olli Lindholm kuoli sairaskohtaukseen. Hän oli menehtyessään 54-vuotias. Kuva: Silja Viitala

Yö-yhtyeen solisti, muusikko Olli Lindholm on kuollut. Asiasta kertoo Yö-yhtye virallisilla sosiaalisen median kanavillaan.

Yhtyeen ilmoituksen mukaan Lindholm kuoli maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtaukseen. Maaliskuussa 1964 Porissa syntynyt Lindholm oli menehtyessään 54-vuotias.

– Olli oli meille paljon enemmän kuin bändikaveri. Hän oli meille sydänystävä, joka oli aina omiensa puolella. Hän jätti meille lukuisia muistoja sekä laulut, jotka elävät aina. Omaisille haluamme esittää osanottomme. Toivomme heille voimia surutyöhön, yhtye kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

 

Yön perustajajäseniä

Lindholm oli mukana perustamassa suomalaisen rock-musiikin suuryhtyettä Yötä 1980-luvun alussa. Hän on myös perustajajäsenistä ainoa, joka edelleen soittaa yhtyeessä.

Muusikko-uransa aikana hän on tehnyt musiikkia myös muille yhtyeille, kuten Popedalle.

Nelonen kertoi tiistaina iltapäivällä, että se esittää kaikki jo nauhoitetut The Voice of Finland -jaksot 29. maaliskuuta asti.

– Järkytys on valtava, tiivistää tunnelmansa Martti Sivonen kaikki The Voice of Finland -kaudet tähän vuoteen saakka tuottaneesta Banijay Finlandista.

Sivonen on toiminut ohjelman livelähetysten vastaavana tuottajana, ja näin ollut läheisessä yhteistyössä myös tuomarien kanssa.

Tänä kautena The Voice of Finlandia tuottaa ITV.

 

Juttua päivitetty kauttaaltaan tarkemmilla taustatiedoilla Lindholmista 12.2. kello 12.41. Korjattu ohjelman tuottajat ja lisätty sitaatti ja lisätty tieto ohjelman jatkumisesta klo 16.44.

Uusimmat

Fingerpori

comic