Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomessa on todettu 28 uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on raportoitu 28 uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kahden viime viikon aikana on todettu 68 tartuntaa enemmän kuin edeltävien kahden viikon aikana.

Uusia tartuntoja on kahden viime viikon aikana todettu 346 kappaletta, kun edeltävien kahden viikon aikana luku oli 278.

Kuluneen viikon aikana tartuntoja todettiin THL:n mukaan 157, joka on 32 tapausta vähemmän, kuin aiempana seitsemän vuorokauden ajanjaksona.

Yhteensä koronatartuntoja on varmistettu Suomessa nyt 8 077.

Maailmanlaajuisesti tautitapaukset ovat ylittäneet 25 miljoonan rajapyykin, kertoo tautitilanteen kehittymistä seuraava Johns Hopkins -yliopisto.

Järvenpään jäähallissa junioriturnauk seen osallistuneella pelaajalla koronatartunta, parikymmentä karanteeniin

Järvenpään jäähallissa junioriturnaukseen osallistuneella pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Tartunnan saanut on hyväkuntoinen ja kotihoidossa, kertoo Keski-Uudenmaan sote tiedotteessa.

Turnauksessa 22. elokuuta altistuneet 18 pelaajaa ja neljä toimihenkilöä on asetettu karanteeniin, joka päättyy 5. syyskuuta. Muita pelaajia ei katsota altistuneiksi.

Altistuneet pelaajat ja toimihenkilöt ovat saaneet tiedon henkilökohtaisesti, ja terveysviranomaiset ovat olleet heihin yhteydessä.

Keski-Uudenmaan soten mukaan tartuntavaaraa jäähallissa ei ole, joten siellä on turvallista olla. Samalla muistutetaan, että korona-aikana yleisötilaisuuksissa liikuttaessa on hyvä seurata omaa terveyttään ja ottaa yhteyttä paikalliseen terveysviranomaiseen, mikäli koronaoireita ilmenee.