Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeen Sanomat oy:n lehtiin on valittu uudet päätoimittajat

Hämeen Sanomat oy:n kustantamiin lehtiin on valittu uudet päätoimittajat. Hämeen Sanomien päätoimittajaksi on nimitetty Tuulia Viitanen, Forssan Lehden päätoimittajaksi Outi Lindqvist ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten päätoimittajaksi Riikka Happonen.

Hämeen Sanomien mukaan kaikki päätoimittajat tulivat valituiksi yhtiön sisältä. Kaikki kolme ovat kokeneita toimittajia ja tuntevat alueen hyvin, Hämeen Sanomat kertoo.

Viitanen on toiminut Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden vastaavana päätoimittajana ja Riikka Happonen vastaavana päätoimittajana Hämeenlinnan Kaupunkiuutisissa. Outi Lindqvist on Forssan Lehden vastaava uutispäällikkö.

– Lukijoille on arvokasta, että kullakin lehdellä on oma päätoimittaja, joka tuntee levikkialueen ihmiset ja asiat, sanoo Hämeen Median sisältöjohtaja Markus Pirttijoki tiedotteessa.

– Journalismia ja journalismin muutosta tehdään yhdessä painottaen verkkotekemistä. Panostus on ehdottomasti digitaalisuudessa ja sen kehittämisessä. Elämme paikallisuudesta ja sitä myös vaalimme, Tuulia Viitanen kommentoi tiedotteessa.