Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Yle Areena jälleen palvelunestohyökkäyksen kohteena, myös useampi Alma Median sivusto hyökkäyksen kohteena

Yle Areenaan on kohdistunut palvelunestohyökkäys perjantaina iltapäivällä, kertoo Yle verkkosivuillaan. Hyökkäyksen vuoksi Yle Areenan käyttö on väliaikaisesti rajoitettu muualta kuin Suomesta ja Ruotsista.

Yle Areena oli jo aiemmin perjantaina hyökkäyksen kohteena ja palvelu palautui kaikkien käytettäväksi, kunnes tuli uusi hyökkäys.

Ylen teknologiajohtaja Janne Yli-Äyhö sanoi tiedotteessa, että Yle on varautunut tällaisiin harmeihin ja siksi se pystyi reagoimaan nopeasti.

Myös Alma Median omistamia sivustoja on ollut perjantaina palvelunestohyökkäyksen kohteena. Ainakin Alma Median omistamiin Kauppalehteen ja Uuteen Suomeen on kohdistunut hyökkäys, ja myös Mikrobitin sekä Tivin sivustot olivat hetkellisesti alhaalla.

Kauppalehti ja Uusi Suomi olivat palvelunestohyökkäysten kohteena myös sunnuntaina ja tiistaina. Alma Media kertoi aiemmin tällä viikolla, että se on ilmoittanut hyökkäyksistä kyberturvallisuuskeskukselle sekä poliisille.