Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etsitkö eduskuntavaaliehdokasta? Tästä pääset Forssan Lehden vaalikoneeseen

Poliisi jatkaa postinjakajan murhan tutkintaa – usean osallisuutta selvitellään, mutta varsinaista epäiltyä poliisilla ei ole

Poliisi jatkaa Vantaan Myyrmäessä tapahtuneen postinjakajan henkirikoksen tutkintaa. Tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä sanoo, ettei tutkinnasta ole uutta kerrottavaa. Tällä hetkellä poliisilla ei ole varsinaista epäiltyä.

– Tietysti useamman henkilön roolia ja mahdollista osallisuutta tutkitaan ja selvitellään, mutta näyttöä ei ole sellaisesta, että meillä olisi epäilty, hän sanoo STT:lle.

Helsingin Sanomien varhaisjakajana toiminut nuori nainen joutui vakavan väkivallanteon uhriksi aamuyöllä Myyrmäentie 6 D:n edessä 17. marraskuuta. Hän kuoli saamiinsa vammoihin myöhemmin sairaalassa. Poliisi tutkii tekoa murhana.

Poliisi otti ensimmäisen epäillyn kiinni jo tapahtumayönä, ja käräjäoikeus vangitsi hänet murhasta epäiltynä. Muutamaa päivää myöhemmin mies kuitenkin vapautettiin, eikä hänen epäillä liittyvän tekoon.

Joulukuun 1. päivänä vangittiin toinen epäilty. Mies oli itse ilmoittautunut poliisille. Poliisin mukaan pian kävi kuitenkin ilmi, ettei hänkään liity henkirikokseen.