Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukraina kertoo Venäjän iskeneen useita kymmeniä kertoja eri puolille Ukrainaa eilisen aikana

Venäjän asevoimien joukot ovat hyökänneet panssarivaunuilla, kranaatinheittimillä, tykeillä ja raketinheittimillä 25 asutuskeskukseen Ukrainan Bah'mutin piirissä perjantain ja lauantain aikana, raportoi Ukrainan asevoimien yleisesikunta.

Perjantain mittaan venäläiset tekivät kymmenen ilmaiskua ja laukaisivat 62 rakettia samalla suunnalla.

Ukrainan valtiollisen uutistoimisto Ukrinformin mukaan Ukrainan joukot ovat torjuneet venäläisten yksittäisiä hyökkäyksiä Luhanskin ja Donetskin alueilla.

Harkovan Slobozhanskyin suunnalla Venäjä iski kranaatinheittimillä ja tykistöllä. Myös Kupjanskin kaupunkia on pommitettu. Samaten Zaporizhzhian ja Hersonin alueilla Venäjän tykistö on Ukrinformin mukaan iskenyt kaikkiaan 50 asutuskeskukseen.

Ukrainan yleisesikunnan mukaan Venäjä jatkaa Luhanskissa miehittämiensä sairaaloiden muokkaamista sotilassairaaloiksi kärsimiensä tappioiden vuoksi.

Venäjä iski tänään jouluaattona Hersonin kaupungin keskustaan, tappaen ainakin kahdeksan ihmistä ja haavoittaen ukrainalaisten viranomaisten mukaan useita kymmeniä ihmisiä.