Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Noin 30-vuotiaan naisen ruumis löytyi metsästä Lohjalta – epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi

Siuntiossa tapahtuneen epäillyn henkirikoksen uhri on löytynyt Lohjalta, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Högman kertoo STT:lle, että noin 30-vuotiaan naisen ruumis löytyi metsästä syrjäisestä paikasta tiistaina.

Poliisin mukaan ruumis löytyi sen jälkeen, kun taposta epäilty mies oli kertonut, minne hän oli uhrin vienyt. Noin 60-vuotias mies vangittiin todennäköisin syin taposta epäiltynä viime perjantaina.

Tutkinnanjohtaja Högmanin mukaan uhri ja epäilty olivat parisuhteessa ja asuivat yhdessä. Högman ei kommentoi epäillyn rikoksen motiivia tai tekotapaa.

Henkirikoksen epäillään tapahtuneen siuntiolaisessa asunnossa tammi-helmikuun vaihteessa. Tutkinta alkoi, kun omaiset tekivät naisesta katoamisilmoituksen poliisille 19. helmikuuta.

Poliisin mukaan epäilty on kuulusteluissa kertonut tehneensä uhrille väkivaltaa ja aiheuttaneensa tämän kuoleman. Epäilty katsoo syyllistyneensä pahoinpitelyyn ja kuolemantuottamukseen, poliisi kertoo tiedotteessa.

Toista miestä epäillään rikoksentekijän suojelemisesta

Toisena epäiltynä tapauksessa on keski-ikäinen mies, jota epäillään rikoksentekijän suojelemisesta. Viime perjantaina tutkintavankeuteen määrätty mies on nyt vapautettu, mutta häntä epäillään yhä rikoksentekijän suojelemisesta.

Käräjäoikeuden tietojen mukaan epäilty rikoksentekijän suojeleminen olisi tapahtunut Vihdissä tammi-helmikuun vaihteessa. Högman ei avaa rikosepäilyä tarkemmin.

Poliisi pyysi aiemmassa tiedotteessaan yleisöltä havaintoja Uudenmaan alueella liikkuneesta punaisesta Volkswagen Golfista ja sillä liikkuneista henkilöistä. Poliisin antamien tietojen mukaan auton apukuskin puoleisen takaoven ikkuna oli korvattu muovilla ja takaluukun lasi oli hajalla. Högmanin mukaan poliisi epäilee, että autolla kuljetettiin uhrin ruumista.

Torstain tiedotteessa poliisi kiittää kaikkia, jotka lähettivät havaintojaan ja jakoivat poliisin julkaisua.