Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi tutkii Joensuun joulukuista kerrostalopaloa törkeänä tuhotyönä ja pyytää edelleen havaintoja

Itä-Suomen poliisi tutkii Joensuussa joulukuussa tapahtunutta kerrostalopaloa törkeänä tuhotyönä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että teknisen tutkinnan tulosten perusteella palon epäillään olleen tahallaan sytytetty.

Lisäksi esitutkinnassa tehdyt kuulustelut ovat poliisin mukaan tuoneet tapahtumien kulkuun lisäselvyyttä ja niitä jatketaan yhä.

Poliisi pyytää edelleen paloon liittyviä tietoja ja havaintoja vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

– Jokainen yksittäinen tieto tai havainto voi olla tärkeä rikoksen selviämisen kannalta, poliisin tiedotteessa kannustetaan.

Palo syttyi kerrostalon ullakkovarastossa ja kattorakenteissa, ja sen tieltä evakuoitiin aatonaaton vastaisena yönä yhteensä 22 ihmistä osoitteesta Suvantokatu 10. Henkilövahinkoja palossa ei tullut, mutta osa talon asunnoista tuhoutui palossa ja sammutustöissä asuinkelvottomiksi.